2021-12-14 07:42:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Talán túl sokat kockáztatsz most, hajlamos lennél mindent egy lapra feltenni

Napi horoszkóp december 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Te is tudod, hajlamos vagy rá, hogy öncélúan, a verseny kedvéért vitázz a többiekkel. Az üres rivalizálás, erőfitogtatás, és az, ha mindenki csak a saját unos-untalan ismételt érveit fújja, nemigen vezet semmire. Mi lenne, ha egyszer hagynád nyerni a másikat is?
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedden át kell értékelned az eddigi munkádat. Talán sürgős változtatásokra is szükséged lehet. Ez első pillanatra talán megijeszt a változás szele, de, ha egyszer belevágsz, hamar rájössz, nem olyan szörnyű a helyzet, mint elsőre gondoltad...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te igazán tudsz alkalmazkodni, amikor szükséges, de azért ami sok, az sok… A folyamatos változások még téged is megviselnek. Főleg akkor, ha hagyod, hogy a külső erők elragadjanak és sodorjanak téged. Van azonban sok jó is ebben a változásban. Próbáld meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nehéz elviselni kedden a családtagokat: úgy érzed, mindenki veled csináltatja meg a saját feladatait is. Mielőtt zsörtölődnél, jusson eszedbe, korábban te is mennyi mindenben számíthattál rájuk. Vegyél mély lélegzetet, és ne mondd ki rögtön, amit gondolsz. Meg később se...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Talán túl sokat kockáztatsz most, hajlamos lennél mindent egy lapra feltenni. Nem kellene ilyen fatalista módon szemlélned a dolgokat, a kevésbé végletes eszközök célravezetőbbek lehetnek. Legyél több türelemmel, különösen a pároddal!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon elégedett lehetsz magaddal: minden úgy alakult az életedben, ahogy remélted és vártad. Ám a barátokat sem kellene elhanyagolnod a feladatok mellett. Még akkor sem, ha ők is másként viselkedtek, mint szoktak. Gondolj a szép napokra!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha eddig mindig te voltál, aki megalkudott, és aki átengedte a döntési jogot a többieknek, akkor most végre be kéne látnod, hogy nem helyes, ha mindig átadod másoknak a gyeplőt. Legyél bátor, vedd a kezedbe az irányítást!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Anyagi kilátásaid ígéretesek. Ezzel a tudattal vértezd fel magadat, ha borúlátó gondolataid támadnának. Az eget borító sötét felhők csak átmenetiek, sokkal hosszabb ideig süt majd a nap, mint sejted. Legyél kitartó akkor is, ha stresszes a kedd!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyeden is sokszorosan helyt kell állnod, miközben az otthoni színtéren is a folyamatos harcokat vívod. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötnöd, hogy időt nyerhess. A szerencse melletted áll, ezt semmiképp se felejtsd el!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Túlságosan érzékennyé válhatsz, aminek következtében a bolhából is képes vagy elefántot csinálni. Vegyél vissza a túlzott reakciókból, és akkor jobban megérted mások indokait is. Sőt, talán azt is meglátod, hogy valójában nagyon jó a helyzeted.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ingadozó érzelmi életed kezdi rányomni a bélyegét a mindennapokra. Próbálj meg belső békére találni. Jógázz, meditálj, vagy ha ez tőled idegen, csak sétálj a szabadban – ez is a meditáció egyik formája lehet. Engedd el a haragot, ez a legfontosabb!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Rengeteg új lehetőség adódhat az életedben, valami mégis visszafog most téged. Talán helyes, hogy mérlegelsz, de azért ne hagyj ki mindent, csak azért, hogy biztonságban érezd magad. Főleg, ha valami olyan adódik, ami egybevág az álmaiddal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: